Tui Blue Falesia

Descriere hotel

Acest resort își întâmpină turiștii la Praia da Falesia și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului de vacanță se numără un chioșc cu ziare, o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Aparatul de aer condiționat, încălzire reglabilă la nivel central și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și o oglindă de machiaj sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în resortul garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, partide de golf și mers nordic. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. Complexul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga și aerobic, iar contra cost biliard. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Un program de recreere și muzică live completează oferta.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.